Pla.net Outdoor Cooking

Buiten koken kan op vele manieren en is enorm leuk om te doen. Ik heb er zelf een hekel aan om binnen in de keuken bezig te zijn terwijl het buiten mooi weer is. Er zijn voor buiten barbecues op houtskool of gas, pizzaoven maar ook teppanyaki / planchas waar je geweldige gerechten mee kan bereiden.

Pla.net is meester in de plancha en aanverwante apparatuur voor de high end buitenkeuken. Met opbouw of inbouw apparatuur gemaakt van duurzaam RVS creëren je de prachtigste buitenkeuken. Je kunt kiezen voor een moduleer op te bouwen keuken basis of plaats de apparatuur in je eigen ontwerp. Er zijn veel variaties mogelijk om aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen. Of je nu een frituur, koelkast, gootsteen, gasbrander of teppanyaki wil, het kan met Pla.net Outdoor Cooking. Catalogus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *